Welcome to Pinnacle Systems - Forums Sign in | Join | Help

Search

You searched for the word(s):
Showing page 5 of 13 (125 total posts) < 1 second(s)
  • Betreft: Re: AS don't start after adding memory

    Found on a (Dutch) forum information over Windows and not anymore existing monitors with the same kind of problems. Microsoft solutions didn't solve my issue; I decided to re-install Windows. Now AS is working well with my 16GB memory. So it looks like it was a Windows problem. Thanks for all advices.
    Posted to Installation & Setup (Forum) by Flevobird on February 18, 2012
  • Betreft: Re: AS don't start after adding memory

    Even stranger ... there is no event when AS ends.&nbsp; Tried several times with notice for the endingtime, the viewer (all logs) don't show anything for the time of starting and ending.&nbsp; It looks like AS is closing down ''legaly'', taskmanager doen't show any problem to, program disappears also overthere while closing. EDIT 1&nbsp; One ...
    Posted to Installation & Setup (Forum) by Flevobird on February 17, 2012
  • Re: AS don't start after adding memory

    Raff_Uy:Can you test AS by creating a new Admin account. If you have access to Revo installer you can clean Windows registry of any AS installation. I cleaned the computer by throwing away the Avid folders, created a new account (admin-rights) and re-installed AS: again AS starts until ''init database'' and the the small startwindow disappears ...
    Posted to Installation & Setup (Forum) by Flevobird on February 16, 2012
  • Betreft: Re: AS don't start after adding memory

    Weird, replaced the 6GB memory modules: no full start AS.&nbsp; New&nbsp;AS installation including deleted Avid-folder in usersection: no full start of AS.&nbsp; Placed 12GB of&nbsp; new modules: same effect, no AS.&nbsp; Before upgrade memory AS was working well.&nbsp; Stange now AS won't work in&nbsp;all situations, even did set&nbsp;system back ...
    Posted to Installation & Setup (Forum) by Flevobird on February 16, 2012
  • Betreft: Re: AS don't start after adding memory

    HP delivered my computer with 6GB: 1x 4GB and 1x 2GB.&nbsp;&nbsp; I removed the 2GB and added 3x 4GB. So now I have 4x 4GB.&nbsp; I'll test 'your 12GB option'also tomorrow.&nbsp; Thank you.
    Posted to Installation & Setup (Forum) by Flevobird on February 15, 2012
  • Betreft: Re: Betreft: Re: AS don't start after adding memory

    Thank you.&nbsp; I'm out of time today ... tomorrow I will try your advice and report the effect.&nbsp;
    Posted to Installation & Setup (Forum) by Flevobird on February 15, 2012
  • Betreft: Re: AS don't start after adding memory

    Raff_Uy:Post back results. It doesn't work.&nbsp; Also deleted the Avid-folder.&nbsp; Removed AS from computer and did install again.&nbsp; Again start until 'init database', then stops startup without any announcement.&nbsp; The only difference was adding hardware memory ...
    Posted to Installation & Setup (Forum) by Flevobird on February 15, 2012
  • AS don't start after adding memory

    I did add 3* 4GB of internal memory to my computer (now 16GB total).&nbsp; With 6GB AS was working, but now AS don't starts, other sofware does.&nbsp; Re-installed 1.1 but no succes.&nbsp; What can I do to make AS start again?&nbsp; Last box showed is 'init database'.
    Posted to Installation & Setup (Forum) by Flevobird on February 15, 2012
  • Betreft: Re: Disc chapter's don't work correctly

    mpingel:A&nbsp;fix for all chapter selection problems that could be reproduced has been put on the public server. Is it possible to add ALL existing fixes (links)&nbsp;to 'Avid Studio' forum&nbsp;'general' - 'announcement' as a sticky thread as extra sollution for the 1.1 patch?&nbsp;So we can have one place for solutions and patches, that's ...
    Posted to Disc Editor (Forum) by Flevobird on February 15, 2012
  • Betreft: Re: Betreft: Re: Betreft: Re: Internal error

    Raff_Uy:Can you confirm if the image created behaves the same as the DVD disc. I used 'VLC Media Player' to test the video_ts directory (image): same failure plated from harddisk, several links in order at the end point to wrong points in the movie, last links go back to menu/stops playing in stand alone player. UPDATE: finaly, the disc is ...
    Posted to Disc Editor (Forum) by Flevobird on February 11, 2012
« First ... < Previous 3 4 5 6 7 Next > ... Last »
Copyright © 2012 Corel, Inc.. Terms of Use | Privacy Policy