Welcome to Pinnacle Systems - Forums Sign in | Join | Help

Search

You searched for the word(s):
Showing page 1 of 2 (12 total posts) < 1 second(s)
  • Re: Studio 12 bug reports

    Dell XPS 600, Vista Preimium, Inter (R) Pentium (R) D CPU&nbsp;3 GHZ, 2 gb Ram, Creative X-Fi Audio Processor (WDM), NVidia GeForce 8800&nbsp;512 mb, SP3,&nbsp; S11, S12U &nbsp;When attempting to extract a Video from a DVD using S12&nbsp;''Import DVD Titles''&nbsp;that was recorded on a Canon DVD&nbsp;camera, there is a 1 second drop&nbsp;in ...
    Posted to Studio - General Forum (Forum) by donslack on July 18, 2008
  • Re: S12 Preview black screen after transitions are added

    &nbsp;Running VISTA Premium 32 bit, DELL XPS 600 - 2G RAM dual 3.0G Intel Processor, eVGA 8800GT 512 Meg video card, Creative XFi sound. Things I have tried: Save project to a separate drive than the software is running on. Tried standard and HD Repair install of Studio 12.0Turned off Video and Hardware Acceleration(Hard drives are fully ...
    Posted to Studio - Edit (Forum) by donslack on July 13, 2008
  • Re: S12 Preview black screen after transitions are added

    There is really nothing I can post that will&nbsp;help&nbsp;show the&nbsp;preview screen being black when playing back a project.&nbsp;Adding almost any transistion will cause the problem to happen. Sometimes I can playback a new project with no problem, then when I start doing any editing the problem reappears. As I have stated I don't think it ...
    Posted to Studio - Edit (Forum) by donslack on July 5, 2008
  • Re: S12 Preview black screen after transitions are added

    No I am using JPG Images and AVI's from a Canon DVD camcorder. It does not seem to matter which kind of transition I use the problem crops up. Here is one or thing, the included DEMO project does not cause the preview screen to go black. Another thing I have tried is to drop in say all jpg's or all avi's with no transistions ore specieal effects, ...
    Posted to Studio - Edit (Forum) by donslack on July 1, 2008
  • Re: S12 Preview black screen after transitions are added

    Going from full screen and back does not work for me. Sometimes if I stop the video and then click the video clip or picture on the track it will appear in the preview window and if I start playing the preveiw it will be there, but then a few clips or pictures later the preview will drop out. This anomaly happens both in full screen and normal ...
    Posted to Studio - Edit (Forum) by donslack on July 1, 2008
  • Re: S12 Preview black screen after transitions are added

    Well kids it's back to the drawing board. I installed the new eVGA 8800 GT 512 Meg Video Card. I have the same problem with the preview screen going black during playback. So we can rule out 7900 GS cards and SLI, I running only one video card now with the latest Nvidia Drivers!&nbsp; If anyone comes up with a fix for this please let me know.
    Posted to Studio - Edit (Forum) by donslack on July 1, 2008
  • Re: S12 Preview black screen after transitions are added

    Marc, I tried that the drivers on DELL, they&nbsp;are only for Windows XP, I am using VISTA. The only VISTA drivers availble for the 7900GS cards are from Nvidia, they seem to work well with most apps. These 7900GS cards&nbsp;are pretty good cards, but now I am Hell bent on the 8800 GS (Cheap now, only $139.00)&nbsp;card so I can see what all the ...
    Posted to Studio - Edit (Forum) by donslack on June 27, 2008
  • Re: S12 Preview black screen after transitions are added

    I have tried running with BG rendering enabled and disable, hardware acceleration disabled and enabled, you name it, I have tried almost&nbsp;every&nbsp;possible combination. I&nbsp;never entirely get rid of the problem. When I first start a new project everything works good until I start adding a few&nbsp;transistions or special effects. My next ...
    Posted to Studio - Edit (Forum) by donslack on June 26, 2008
  • Re: S12 Preview black screen after transitions are added

    I am not using DELL drivers but the latest Nvidia drivers.
    Posted to Studio - Edit (Forum) by donslack on June 26, 2008
  • S12 Preview black screen after transitions are added

    SYSTEM: DELL XPS 600 ? CPU - Intel Duel Core 3.0G ? 2 G RAM, Video: Duel NVIDIA 7900GS in SLI configuration. 256Meg Sound Blaster X-Fi XtremeMusic, 2 ? Sata HD?s 320G, 250G (fully defragged) Running Windows Vista 32bit.Software: Pinnacle Studio 12.0 Ultimate UpgradeSymptom: After a couple of transitions the Preview window goes black, this happens ...
    Posted to Studio - Edit (Forum) by donslack on June 25, 2008
1 2 Next >
Copyright © 2012 Corel, Inc.. Terms of Use | Privacy Policy