Welcome to Pinnacle Systems - Forums Sign in | Join | Help

Search

You searched for the word(s):
< 1 second(s)
  • Re: Re:Request - Automated relocate missing files

    Hi! And thanks for the quick reply!&nbsp; I guess the smartest and simpliets would be for Studio to ask for the folder location and then have options for:&nbsp; - ''Locate this file only'' - and Studio only locates this specific file&nbsp; - ''Stay in Search Mode for remaining missing files''&nbsp; - and Studio continues to searh for missing ...
    Posted to Feature Requests (Forum) by Hackej on December 25, 2019
  • Request - Automated relocate missing files

    Hi! I have used previous version of Pinnacle from 9 up to Studio 15 for years but not done anything for some time now.So I thought I give Studio 23 a try ti see what progress has been made. So the first thing I do is to try to import an old project of mine, and at that stage Studio 23 starts to ask me for the location of the associated video ...
    Posted to Feature Requests (Forum) by Hackej on December 23, 2019
  • Re: Make Movie - No sound from music track

    Hi! The project plays back fine in preview - no problem!But it has&nbsp;to do&nbsp;with the audio file.The audio file in the music track is a Wave-file and I have tried with following audio&nbsp;formats:16 bit 44,1 KHz -&nbsp;plays back OK&nbsp;i preview - OK sound after make .mpg&nbsp;&nbsp;24 bit 44,1 KHz - can't load in music track at all ...
    Posted to Studio - Make Movie (Forum) by Hackej on January 27, 2009
  • Re: Make Movie - No sound from music track

    Hi! The project plays back fine in preview - no problem!But it seems to have something to do with the aUDIO FILE.The audio file in the music track is Wave and I have tried with following audio&nbsp;formats:- 16 bit 44,1 KHz - &nbsp;PLAYS -
    Posted to Studio - Make Movie (Forum) by Hackej on January 27, 2009
  • Re: Make Movie - No sound from music track

    Hi! The project plays back fine in preview - no problem!But it seems to have something to do with the aUDIO FILE.The audio file in the music track is Wave and I have tried with following audio&nbsp;formats:- 16 bit 44,1 KHz - &nbsp;-
    Posted to Studio - Make Movie (Forum) by Hackej on January 27, 2009
  • Re: Make Movie - No sound from music track

    Hi! The project plays back fine in preview - no problem!But it seems to have something to do with the aUDIO FILE.The audio file in the music track is Wave and I have tried with following audio&nbsp;formats:- 16 bit 44,1 KHz &nbsp;-
    Posted to Studio - Make Movie (Forum) by Hackej on January 27, 2009
  • Make Movie - No sound from music track

    Hi!I've just been editing a clip and adding music on the music track - whilst muting the sound on the movie clip.When I Make Movie - .mpg, .wm, .mov... - I get no sound from the music track.No sound at all.... When previewing in Edit mode I get music from Music Track and all the mixer shows levels and all is&nbsp;well.... What is the ...
    Posted to Studio - Make Movie (Forum) by Hackej on January 26, 2009
Copyright © 2012 Corel, Inc.. Terms of Use | Privacy Policy