Welcome to Pinnacle Systems - Forums Sign in | Join | Help

Search

You searched for the word(s):
Showing page 3 of 751 (7,502 total posts) < 1 second(s)
  • Re: Smartsound issue

    Traveller:Hi If you have a Restore Point created prior to installing SFP6.4/6.4.1 you could roll back to that. ... Thanks for the suggestion, but I was looking for a procedure to use when no restore point is available. Will now try Richard's workflow to see if that's the way to go. The system used for this has versions 15, 17, 18, 19, 20, ...
    Posted to General (Forum) by plemmens on September 26, 2019
  • Re: Smartsound issue

    After several uninstall/re-install attempts of both PS22 and SFP6 (6.1 and 6.4) as is but also as administrator, I can't get the SS button back in PS. My yesterday update to 6.4 broke it for all PS versions (17 up to 22) on the system and I see no immediate way to fix this.&nbsp;&nbsp;
    Posted to General (Forum) by plemmens on September 25, 2019
  • Re: Smartsound issue

    Lo and behold, I redownloaded the so called latest build (6.4 or 6.4.1?)&nbsp;a few mins ago and updated previous 6.1 on my editing machine and what is the result??? No more SmartSound button in PS22. No PS23 yet on that machine.&nbsp;
    Posted to General (Forum) by plemmens on September 24, 2019
  • Re: Smartsound issue

    I got the test build from a link and Frank referred to it as 6.4. It was a Wetransfer link that is no longer working.&nbsp;
    Posted to General (Forum) by plemmens on September 24, 2019
  • Smartsound issue

    There was no link in the email so I downloaded it from the website. Modified date is 22 August here also. Thinking things over, I wonder where the ''name'' 6.4.1 came from. I don't think that Frank from SS ever mentioned such a version.&nbsp; I got a test version from Frank on 29 of August, that was a post 6.4 version but he referred to it as ...
    Posted to General (Forum) by plemmens on September 24, 2019
  • Re: Smartsound issue

    Yes, working for me too.
    Posted to General (Forum) by plemmens on September 24, 2019
  • Smartsound issue

    ..installed it but it (stil) says it's 6.4.0&nbsp;
    Posted to General (Forum) by plemmens on September 24, 2019
  • Re: Betreft: Re: Smartsound issue

    Just got email from SmartSound telling me it is relesed now. BTW, I didn't need SS nor PS to run as Adminstrator for it to work.&nbsp; &nbsp;
    Posted to General (Forum) by plemmens on September 24, 2019
  • Avid Studio Tutorials en Training

    Niet abnormaal, link naar zeer oude pagina van Ingolf Zielinski en die pagina bestaat gewoon niet meer. Ik vraag me trouwens af waarom je op zoek gaat naar lessen over Avid Studio, een programma dat bijna 10 jaar oud is???&nbsp;
    Posted to Algemeen (Forum) by plemmens on September 17, 2019
< Previous 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
Copyright © 2012 Corel, Inc.. Terms of Use | Privacy Policy