Welcome to Pinnacle Systems - Forums Sign in | Join | Help

Search

You searched for the word(s):
< 1 second(s)
  • Voice Over sounds like I am in a cave

    Been Pinnacle user since version 11. &nbsp;Older versions of voice overs worked great. &nbsp;Now my version of 15 and the newly upgraded version 17 Ultimate gives me voice over audio that sounds like I am talking in a cave. &nbsp;It is a very hard to describe background audio...not an echo. &nbsp;Everything syncs up fine. &nbsp;Tried talking into ...
    Posted to Studio - Audio & Video-plug-ins - Hollywood FX (Forum) by RickStewart on December 26, 2013
  • Corel tech support

    I have used Studio since version 8.&nbsp; Just upgraded from S15 Ultimate to S17 Ultimate.&nbsp; Was very surprised by all the changes to the interface.&nbsp; I am not a professional video editor....just a football coach who makes highlight DVDs. S17 keeps crashing once I tried to look at Titles.&nbsp; Been sending messages to Tech support all ...
    Posted to Installation & Setup (Forum) by RickStewart on November 14, 2013
  • Re: IMPORTANT INFORMATION THAT A L OT OF USERS DON'T SEEM TO KNOW !!

    rmalsbury: IMPORTANT INFORMATION THAT A L OT OF USERS DON'T SEEM TO KNOW !! In PS 16, perhaps PS 17, do the following: 1 Place your cursor over the ? (in a circle) at the top of the screen. DO NOT CLICK ANY MOUSE BUTTONS -very important.... 2. After a few seconds, a new window will open with more options. &nbsp; &nbsp;&nbsp; Help ...
    Posted to General (Forum) by RickStewart on November 14, 2013
  • Re: IMPORTANT INFORMATION THAT A L OT OF USERS DON'T SEEM TO KNOW !!

    rmalsbury: IMPORTANT INFORMATION THAT A L OT OF USERS DON'T SEEM TO KNOW !! In PS 16, perhaps PS 17, do the following: 1 Place your cursor over the ? (in a circle) at the top of the screen. DO NOT CLICK ANY MOUSE BUTTONS -very important.... 2. After a few seconds, a new window will open with more options. &nbsp; &nbsp;&nbsp; Help ...
    Posted to General (Forum) by RickStewart on November 14, 2013
  • Re: NGStudio has stopped ... (again)

    I do not have different user logins....but I constantly get this same error.&nbsp; Upgraded to Studio 17 Ultimate&nbsp;from Studio 15 on a Windows 7 computer with 8G Ram.&nbsp; Tried restarting the computer.&nbsp; I have two emails into technical support, but the hangup there is that I need a Support Code.&nbsp; I have sent 2 requests for this ...
    Posted to Installation & Setup (Forum) by RickStewart on November 14, 2013
Copyright © 2012 Corel, Inc.. Terms of Use | Privacy Policy