Welcome to Pinnacle Systems - Forums Sign in | Join | Help

Search

You searched for the word(s):
Showing page 1 of 2 (13 total posts) < 1 second(s)
  • AW: Re:AW: Re: Video is much longer after export

    saby: saby:I don't understand the purpose of your post. Are you still experiencing the issue ? My English is perhaps not clear enough. Let's try in French if it's better for you : Rencontres-tu toujours le problème ? sorry, yes even with all the new patches and completely re-installing Studio and all patches, the problem is still ...
    Posted to Export (Forum) by littleno on August 10, 2014
  • AW: Re: AW: Re: Video is much longer after export

    Tony P: littleno:Here are another couple of folks having the same problem:&nbsp;http://forums.pinnaclesys.com/forums/thread/620834.aspx I don't believe there will be any fix from Pinnacle since they know about the problem from January and haven't done anything yet. Obviously you did not read the entire thread. I don't have the problem. Others ...
    Posted to Export (Forum) by littleno on August 10, 2014
  • AW: Re: Video is much longer after export

    Here are another couple of folks having the same problem:&nbsp;http://forums.pinnaclesys.com/forums/thread/620834.aspx I don't believe there will be any fix from Pinnacle since they know about the problem from January and haven't done anything yet.
    Posted to Export (Forum) by littleno on August 10, 2014
  • Studio 17, Microsoft LifeCam Cinema, not full resolution imported

    When I capture video from my Microsoft LifeCam Cinema (which deliveres 1280x720 in it's own application) I only get 640x480 from the Studio-Importer. I can't find an option where I could select the resolution. How's that done?
    Posted to Import (Forum) by littleno on April 21, 2014
  • AW: MPEG4 HD export results in slowmotion video

    I only have the slow motion when using H264, using MPEG4 without H264 works fine. Does anybody know if Studio 17 is using GPU power for rendering? that may could be a reason why some people have the issue, others don't. The Laptop I'm using for those short clips has only the Intel chipset graphics.&nbsp;
    Posted to Export (Forum) by littleno on March 9, 2014
  • AW: MPEG4 HD export results in slowmotion video

    I just re-downloaded the patch, but no change on the slow-motion problem
    Posted to Export (Forum) by littleno on March 9, 2014
  • AW: MPEG4 HD export results in slowmotion video

    I uninstalled Studio 17 and re-installed it without installing the patches. Then I get mp4-files that work fine without slow motion effect on my computer, however those files won't play in the embedded player of WordPress-Websites (which works fine with the slowmotion-files created before) &nbsp;Edit: I just re-installed the ...
    Posted to Export (Forum) by littleno on March 9, 2014
  • AW: MPEG4 HD export results in slowmotion video

    hm, well, maybe it's anything due to my German Windows version? since I'm not alone with this problem there must be a reason. I played around with some settings, but anything I do in 1080 has this slow motion.
    Posted to Export (Forum) by littleno on March 7, 2014
  • AW: Re: AW: MPEG4 HD export results in slowmotion video

    here's the whole package:&nbsp;http://frontporchlane.com/files/sample.Movie.axx &nbsp;Export setting is MPEG-4 and I have the problem both, with preset 1080p and user defined.&nbsp;
    Posted to Export (Forum) by littleno on March 7, 2014
  • AW: MPEG4 HD export results in slowmotion video

    I'm having the same problem and can supply a sample, what exactly do you want? the final mp4-file showing the problem? or the .MTS source file from my sony Camera?
    Posted to Export (Forum) by littleno on March 7, 2014
1 2 Next >
Copyright © 2012 Corel, Inc.. Terms of Use | Privacy Policy