Welcome to Pinnacle Systems - Forums Sign in | Join | Help

Search

You searched for the word(s):
Showing page 1 of 2 (15 total posts) < 1 second(s)
  • Re: PS 23.1 audio out of sync

    This has been raised on the forum for months now and still no fix.&nbsp; &nbsp; PS23 is not fit for purpose as it is, I have a stack of things waiting for working export.&nbsp; &nbsp;GET THIS FIX DONE!&nbsp; At least let us know when it will be fixed.
    Posted to Export (Forum) by mike7865 on March 11, 2020
  • Re: Also experiencing the audo export sync issue.

    Gracias Javier, interesting you have the same problem.&nbsp; &nbsp;Having just paid for the upgrade to 23 I would be very annoyed to have to take the time to reinstall 22, so I'll see if there is any response on patching before doing that.&nbsp; &nbsp;
    Posted to Export (Forum) by mike7865 on January 6, 2020
  • Re: Also experiencing the audo export sync issue.

    I'm using PS 23 Ultimate on Windows 10 1909 trying to make DVDs mostly from recorded TV.&nbsp; &nbsp;I now have a stack of discs that are only good as drinks coasters as the sync problem makes tham unusable.&nbsp; &nbsp;I have perfect sync on the PS timeline, it just gets shifted in the export processing.&nbsp; I'll have to stop using PS until ...
    Posted to Export (Forum) by mike7865 on January 2, 2020
  • Re: Export rendering problem

    To Richard: just got back to this and your suggestion worked, thanks.&nbsp;&nbsp; In fact I slowed the speed down as this was digitised 9.5mm Pathescope 16fps not 25fps, then exported as you suggested, and since then have had no problems with the edited AVIs.&nbsp;&nbsp;&nbsp; I now have some family footage from the 1930s and 1940s and it's ...
    Posted to Export (Forum) by mike7865 on November 13, 2015
  • Re: Export rendering problem

    Thanks for taking the time to get back to me.&nbsp;I have tried what you suggest but no change.&nbsp; I've made many films and not had this problem exporting before.&nbsp;&nbsp; Looking at other rendering problem threads on the forum, it seems that the original format of the clips is generally the source of the problem.&nbsp;&nbsp; But in this ...
    Posted to Export (Forum) by mike7865 on November 4, 2015
  • Export rendering problem

    I have a 2-minute&nbsp;film made up of several 4:3 black and white MPEG-2 clips.&nbsp;&nbsp; Most of these have effects applied (flip, crop, brightness), and I have added some transitions and titles.&nbsp;&nbsp;&nbsp; I have tried for days to export this to anything I can share.&nbsp;&nbsp;&nbsp; I have removed the render files and it re-renders ...
    Posted to Export (Forum) by mike7865 on November 3, 2015
  • Re: Re:Pinnacle Studio Patch 18.1 - creative content no longer working

    After quite a bit of work I seem to up and running on 18.1 with all content backgrounds behaving properly.&nbsp; Content files all in Public/Documents/Studio 18/Content. &nbsp;It took 2 attempts.&nbsp;&nbsp; First time I did not manage to uninstall everything.&nbsp;&nbsp; The install looked like it worked OK, but still no backgrounds. &nbsp;The ...
    Posted to Installation & Setup (Forum) by mike7865 on February 26, 2015
  • Re: Re:Pinnacle Studio Patch 18.1 - creative content no longer working

    Thanks for taking the time.&nbsp;&nbsp; Yes I deleted that folder from my desktop, and my recycle bin was cleared ages ago.&nbsp;&nbsp; I assumed that the folder a was zip extraction folder no longer needed, like some other installations create.&nbsp;&nbsp; How odd that Corel rely on something on the desktop which is naturally a volatile ...
    Posted to Installation & Setup (Forum) by mike7865 on February 24, 2015
  • Re: Re:Pinnacle Studio Patch 18.1 - creative content no longer working

    Thanks for the suggestion, but that has not fixed it I get the same installation error. &nbsp;I have a case with Corel technical support and waiting for them to contact me, I don't know how long that will take.&nbsp;&nbsp; If I don't hear from them soon I'll go back to 18.0.2 so I can get some work done. &nbsp;Thanks for help over the last few ...
    Posted to Installation & Setup (Forum) by mike7865 on February 23, 2015
  • Re: Re:Pinnacle Studio Patch 18.1 - creative content no longer working

    I found plenty (414) of Backgrounds ... all dated 12/09/2013 which I think is when 18.0 was first released.&nbsp;&nbsp; They are all in Public/Documents/Pinnacle/Studio 18/Contents subfolders, which is where I moved them.
    Posted to Installation & Setup (Forum) by mike7865 on February 20, 2015
1 2 Next >
Copyright © 2012 Corel, Inc.. Terms of Use | Privacy Policy