Forums
in > Search
Welcome to Pinnacle Systems - Forums Sign in | Join | Help

Studio 16 her-installeren

Last post 01-01-2019, 5:38 by plemmens. 19 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-29-2015, 13:18 688100

    Studio 16 her-installeren

    Na problemen die onstonden na upgrade van windows 8.1 naar windows 10, alles opnieuw moeten installeren, draait nu op windows 10.

    Voor Pinnacle Studio 16 dezelfde problemen als gemeld onder nr 655923 en 677386, namelijk  Panda Media Booster en melding "er is een probleem opgetreden waardoor het programma niet goed werkt" etc. 

    Kan iemand mij verder helpen? 

  •  09-29-2015, 14:10 688107 in reply to 688100

    Re: Studio 16 her-installeren

    Stuur me een prive bericht met volgende gegevens:

    1. Je PS16 serienummer

    2.Het E-mail adres waarmee je PS16 geregistreerd hebt.

    En ik zal proberen je verder te helpen.

  •  08-08-2017, 12:37 743249 in reply to 688100

    Re: Studio 16 her-installeren

    Hallo Forumleden,

    Na een crach met win10 ben ik al mijn video bewerkings programa"s kwijtgeraakt!

    Ik heb opnieuw ps 16 ultimate geinstalleerd maar kreeg de volgende melding: Installatiefout, besturing systeem is bijgewerkt nadat Studio is geinstalleerd, sommige of alle programmas werken mogelijk niet naar behoren, het is aan te raden de software opnieuw te installeren, heb ik gedaan maar wederom dezelfde melding!

    ps 18 en 19 ultimate heb ik gedownload echter alle info ben ik kwijtgeraakt met name de serienummers, waar kan ik ze terug vinden??

     

    Wie o wie kan mij op weg helpen??

    een vriendelijk groet,

    klavertje4  

  •  08-08-2017, 12:58 743255 in reply to 743249

    Re: Studio 16 her-installeren

    Als je 18 en 19 destijds geregistreerd hebt dan kan je de serienummers daarvan terugvinden op je Corel Account.

  •  08-08-2017, 14:04 743260 in reply to 743255

    Re: Studio 16 her-installeren

    Dank je wel voor je snelle reactie!!

    een domme vraag waar vind ik mijn Corel Account? Is het niet mogelijk om ps16 ultimate te installeren op Win 10?

    een groet,

    klavertje4 

  •  08-08-2017, 14:38 743261 in reply to 743260

    Betreft: Re: Studio 16 her-installeren

     

    "er is een probleem opgetreden waardoor het programma niet goed werkt" etc. 

     

    Als ik mij niet vergis, moet je bij PS16 onder Win. 8 of Win. 10 eerst de patch van PS16 voor Win 8 installeren, anders kent het register van Win. 10 je PS 16 niet.

    Na die patch zou je PS16 normaal moeten kunnen installeren bij je Win. 10.

     

    Hier kan je op downloaden klikken om de patch te hebben.

    https://support.corel.com/hc/en-us/articles/219079208--Pinnacle-Studio-16-wont-launch-after-the-Windows-8-1-is-installed

     

    Het is mogelijk, dat je wel een volledig nieuwe installatie (ook van Windows) zal moeten doen (omdat je niet eerst de patch hebt geïnstalleerd (je kan ook proberen om eerst alles te verwijderen, ook bij de registers van Windows)

     

    Marc 

     

     

  •  08-08-2017, 14:39 743262 in reply to 743260

    Re: Studio 16 her-installeren

    Probeer deze link eens.

    16 kan wel op 10 maar daar is een omweg mee gemoeid. 

  •  08-08-2017, 15:23 743264 in reply to 743262

    Re: Studio 16 her-installeren

    Hallo Paul en Marc,

    bedankt voor het meedenken, ik heb gedaan wat jullie geadviseerd hebben alleen kreeg deze melding

    "de upgradepatch kan niet door Windows installer worden geinstalleerd omdat het bij te werken programma ontbreekt, of omdat de upgradepatch niet geschikt is voor deze van het programma. Controleer of het programma da u wilt bijwerken op d pc staat en of u over de juiste upgradepatch beschikt!

    Hebben jullie nog meer opties??

    vriendelijk groet,

    klavertje4 

  •  08-08-2017, 16:28 743270 in reply to 743264

    Betreft: Re: Studio 16 her-installeren

    Deze patch moet je dus eerst installeren:

     

    PS16_Patch_for_Win8.1.exe

     

    Die is slechts ong. 1,5 MB groot.

     

    Kijk eens na, of je de juiste hebt gedownload

     

    http://cdn.pinnaclesys.com/SupportFiles/PS16_Patch_for_Win8.1.exe

     

    Marc 

     

  •  08-08-2017, 16:57 743273 in reply to 743270

    Studio 16 her-installeren

    Als de laatste suggestie van Marc niet werkt, laat het dan nog even weten.
  •  08-08-2017, 17:27 743275 in reply to 743270

    Re: Betreft: Re: Studio 16 her-installeren

    Hallo Marc,

    Helaas is het niet gelukt om de patch te installeren, ik kreeg weer de zelfde melding:

    de upgrade patch kan niet door Windows installer worden geinstallerd, omdat het bij te werken programma ontbreekt, of omdat de upgrade patch voor deze versie van het programma. Controleer of het programma dat u wilt bijwerken op de pc staat en of u over de juiste upgrade patch beschikt.

        http://cdn.pinnaclesys.com/SupportFiles/PS16_Patch_for_Win8.1.exe

    dit heb ik gedownload, maar niet kunnen installeren!

    alvast bedankt en ik hoor nog wel van jullie!!

    vriendelijk groet,

    klavertje4 

  •  08-08-2017, 18:28 743278 in reply to 743275

    Betreft: Re: Betreft: Re: Studio 16 her-installeren

    Ja,

    Dat komt, omdat je niet eerst deze patch hebt geïnstalleerd.

    Wanneer je vertrekt van een cleane Windows 10 en dan deze patch installeert, Windows opnieuw opstart en dan PS16 installeert, dan moet het lukken.

    Wat je misschien nu, zonder opnieuw Windows te installeren, kunt proberen is:

    Url verwijderd door moderator.

    downloaden en deze Support van Pinnacle ( dit is een volledige versie PS16, naar aanleiding van de problemen bij latere Windows versies na Windows 7 en 8 ).

    Deze ISO kan je op een DVD branden of uitpakken met bv. WinRAR en daarmee PS16 installeren,

     

    Marc 

     

  •  08-08-2017, 19:05 743283 in reply to 743278

    Re: Betreft: Re: Betreft: Re: Studio 16 her-installeren

    Marcus 3:

    Ja,

    Dat komt, omdat je niet eerst deze patch hebt geïnstalleerd.

    Wanneer je vertrekt van een cleane Windows 10 en dan deze patch installeert, Windows opnieuw opstart en dan PS16 installeert, dan moet het lukken.

    Wat je misschien nu, zonder opnieuw Windows te installeren, kunt proberen is:

    Url verwijderd door moderator.

    downloaden en deze Support van Pinnacle ( dit is een volledige versie PS16, naar aanleiding van de problemen bij latere Windows versies na Windows 7 en 8 ).

    Deze ISO kan je op een DVD branden of uitpakken met bv. WinRAR en daarmee PS16 installeren,

    Ik heb de link in deze post verwijderd.

    Het is niet de bedoeling dat de link naar dit ISO bestand gedeeld wordt op het publieke forum. 

    klavertje4,

    Stuur me een prive bericht met volgende gegevens:

    1. Je PS16 serienummer

    2.Het E-mail adres waarmee je PS16 eerder geregistreerd hebt. 

  •  08-09-2017, 18:42 743369 in reply to 743283

    Re: Betreft: Re: Betreft: Re: Studio 16 her-installeren

    Goedenavond Paul/Marc,

    Het is me uit eindelijk gelukt om studio 16 ultimate te installeren, dank zij jullie adviezen!

    mijn vraag is gaat het ook zo met Studio Ultimate 17,18 en 19??

    Heren heel veel dank,

    een groet,

    Klavert4  

      

  •  08-09-2017, 18:57 743379 in reply to 743369

    Studio 16 her-installeren

    Met 17, 18 en 19 heb je al dat gedoe niet.

    Noteer wel dat 18 een  brug slaat naar 17 en bv. de 32 bit Red Giant Plugins omzet naar 64 bit compatibele versies en ze vervolgens ook naar 18 (en later ook naar 19 als ik het goed heb) transfereert.

    Dus eerst 17 installeren, dan 18 en dan 19.

    TYer info, op mijn videobewerkingssysteem staan 15, 17, 18, 19 en 20 broederlijk naast mekaar.

  •  11-25-2018, 6:22 774940 in reply to 688107

    Re: Studio 16 her-installeren

    Hallo allemaal,

    Ik heb nu ook hetzelfde probleem,  na een crash met mijn pc, kreeg dezelfde melding!

    heb de patch van Windows 8 geinstalleerd, helaas weer een foutmelding!

    Wie o wie kan mij op weg helpen??

    groet klavertje 4  

  •  11-25-2018, 6:37 774941 in reply to 743283

    Re: Betreft: Re: Betreft: Re: Studio 16 her-installeren

    Hallo Paul,

    Ik heb je een mail gestuurd met problemen na een crash met mijn pc, ik kan ps 16 ultimate niet meer herinstalleren?

    kunt je me op weg helpen?

    groet Klavertje4 

  •  11-25-2018, 7:00 774944 in reply to 774941

    Studio 16 her-installeren

    Ik heb je een Prive Bericht gestuurd met een verwijzing naar de oplossing die ik je, ook per prive bericht, op 9 aug 2017 bezorgd heb.  

  •  12-07-2018, 17:57 775824 in reply to 743262

    Betreft: Re: Studio 16 her-installeren

    Sinds kort heb ik een nieuwe computer. Daarop moest ik opnieuw Pinnacle Studio 16 installeren (m.b.v de DVD). 

    Als ik het programma wil starten krijg ik als mededeling:

    Het besturingssysteem is bijgewerkt nadat nadat Studio is geïnstalleerd. Sommige of alle programmafuncties werken mogelijk niet na behoren. Het is aan te raden de software opnieuw te installeren.

    Ook na herhaaldelijk installeren krijg ik dezelfde mededeling. Op mijn vorige computer (windows 10/64) werkte Studio 16 goed. Mijn nieuwe computer is ook Windows 10/64

    Weet jij hiervoor een oplossing?

  •  01-01-2019, 5:38 777221 in reply to 775824

    Re: Betreft: Re: Studio 16 her-installeren

    Topshot:

    Sinds kort heb ik een nieuwe computer. Daarop moest ik opnieuw Pinnacle Studio 16 installeren (m.b.v de DVD). 

    Als ik het programma wil starten krijg ik als mededeling:

    Het besturingssysteem is bijgewerkt nadat nadat Studio is geïnstalleerd. Sommige of alle programmafuncties werken mogelijk niet na behoren. Het is aan te raden de software opnieuw te installeren.

    Ook na herhaaldelijk installeren krijg ik dezelfde mededeling. Op mijn vorige computer (windows 10/64) werkte Studio 16 goed. Mijn nieuwe computer is ook Windows 10/64

    Weet jij hiervoor een oplossing?

    Ik heb je een PB (privé bericht) gestuurd met de te volgen procedure. Kijk even in je forum Inbox. 

View as RSS news feed in XML
Copyright © 2012 Corel, Inc.. Terms of Use | Privacy Policy