Forums
in > Search
Welcome to Pinnacle Systems - Forums Sign in | Join | Help

error when installing studio 10.5 titanium on refurbished computer with xp professional

Last post 07-20-2013, 2:29 by R_Vera. 6 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  07-19-2013, 8:16 599093

    error when installing studio 10.5 titanium on refurbished computer with xp professional

    error code -5005:0x80070017
    Kernel\KernelMedia cpp (95)
    setupDLL\SetupDLL.cpp(1625)
    pAPP: studio 10 plus
    Pvendor: Pinnacle Systems
    PGUID:3CBO5291-F546-458E-A796-B5BCF5A3CDC4
    $9.1.0.440
    @Windows XP Service Pack 3
    (2600)IE8.0 600.18702
     
    I get the above error soon after trying to install my studio 10.5 titanium on a refurbished computer with xp professional.  The computer has service pack 3.  I would appreciate some help understanding the error and possible corrections.  Thanks a lot.
     
    Arch 
  •  07-19-2013, 9:41 599103 in reply to 599093

    Re: error when installing studio 10.5 titanium on refurbished computer with xp professional

    If I cast my mind back (what's left of it), I recall an error which used to occur if service pack 3 was installed. Pinnacle issued a small fix but your chances of getting that now are remote. However I do not think that is your problem.

    Code 0x80070017 does not give a specific error. To get an idea of what it means you need to google it and compare it with the problems that other people have had. Almost without exception it has concerned the installation of an OS. If there is anything common with your problem it is that some had the error when unpacking the Windows files prior to installation. This is similar to you getting the error soon after trying to install. I suggest you google the error but keep what has just been said in mind.

    For starters, I suggest making sure the installation disc is clean and free from scratches. If you have children, be sure to remove all signs of jam, chocolate and ice cream. Beach sand in particular does not agree with rotating discs.

    Copy the disc to a hard drive and try installing from there.

  •  07-19-2013, 10:14 599107 in reply to 599103

    Re: error when installing studio 10.5 titanium on refurbished computer with xp professional

    Thanks David,

    Again you have helped me out.  What if I tried removing service pack 3?

     Arch 

     

     

     

     

  •  07-19-2013, 11:25 599114 in reply to 599107

    Re: error when installing studio 10.5 titanium on refurbished computer with xp professional

    If service pack 3 was the problem I think it would have come up with something like " You need to install Service Pack 2".

    If installing from the hard disc doesn't work then you need to google to find other possible reasons. I'm doing something else ATM.

  •  07-19-2013, 11:40 599117 in reply to 599103

    Re: error when installing studio 10.5 titanium on refurbished computer with xp professional

    If I cast my mind back (what's left of it), I recall an error which used to occur if service pack 3 was installed. Pinnacle issued a small fix but your chances of getting that now are remote. However I do not think that is your problem.
    [

    That was for Uninstalling S10 & 11 after XPSP3 was Installed, David.

    The Fix for S10 was to Insert S10 Program Disk or Run the Downloaded welcome/setup.exe file & Select the Uninstall Option. S10 also had an Uninstall S10 option in Start / All Programs / Studio 10.

    There was an FAQ Download Fix for S11. However, that's not the OP's problem. But worth mentioning Justin CaseWink

  •  07-19-2013, 12:45 599125 in reply to 599117

    Re: error when installing studio 10.5 titanium on refurbished computer with xp professional

    Thanks Peter, S10 was soooooo loooooonngg agoooo. Time
  •  07-20-2013, 2:29 599166 in reply to 599093

    Re: error when installing studio 10.5 titanium on refurbished computer with xp professional

    I may not be completely sure but believe the cause might be the microsoft windows updates (NET Frameworks) that may be causing this problems and some other updates too. I have had similar problems with earlier versions of Studio 11 when I made the updates from microsoft. I don't believe SP3 may be causing this problems at all. 

View as RSS news feed in XML
Copyright © 2012 Corel, Inc.. Terms of Use | Privacy Policy