Welcome to Pinnacle Systems - Forums Sign in | Join | Help

Settings black frames

  •  12-29-2017, 12:11

    Settings black frames

    Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE

    Hi

    Bought a new video camera,  4K Panasonic ag ux90

    Was recommended to record in :FHD 1080/50.00p 50M. I import the film to Pinnacle 20 ultimate do some editing and before making an image I check the movie, no black frames. I watch the immage making when  in progress and all of a sudden there are  a few black frames which are not to be seen on the imported film. It all happens when i make an image

    In pinnacle I can see under Preset: Pal 16:9  720 x 576/25p, 8500 kBit/s

    I had expected that my FHD 1080/50.00p 50M would be shown under Preset in Pinnacle

    What  settings shall I use in pinnacle? I use  HD 1920 x 1080/50p therefore it seems a little bit strange that Preset in Pinnacle has...720 x 576/25p...

    Could the black  frames be caused by the settings above?

    Regards

    Tommy

    Sweden

    /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal tabell"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
View Complete Thread
Copyright © 2012 Corel, Inc.. Terms of Use | Privacy Policy