Welcome to Pinnacle Systems - Forums Sign in | Join | Help

Patch 17.5 en Sonicfire Smartsound probleem.

 •  07-06-2014, 17:30

  Patch 17.5 en Sonicfire Smartsound probleem.

  Afgelopen weekend heb ik patch 17.5 geïnstalleerd over mijn Pinnacle Studio Plus 17.4 installatie. Ik las dat hierin nu Sonicfire Smartsound zit. Dit is nieuw voor mij. Ik ken dit niet en ik was wel nieuwsgierig naar wat ik ermee zou kunnen.

  Tijdens het ophalen van de patch kreeg ik een key en een ActivationKey voor Sonicfire Smartsound. Tijdens de installatie, werd inderdaad apart Sonicfire geïnstalleerd. Hierbij werd een knop getoond om de keys op te halen. Die brachten mij weer bij de web-pagina met de key en de ActivationKey. Toen ik verder ging met de installatie, werd echter niet om deze keys gevraagd en de installatie werd naar eigen zeggen succesvol beëindigd. 

  Vervolgens heb ik Studio opgestart. Dit is nu Pinnacle Studio Plus Versie 17.5.0.327.  Ik zag een nieuw icoontje boven de tijdlijnen: Nieuwe Smartsound-song toevoegen.. Dit heb ik geprobeerd in de veronderstelling dat dit de Sonicfire Smartsound is. Er werd om een registratie gevraagd, waarbij ik een naam, een bedrijsnaam en een serienummer kon invoeren. Aangezien ik geen serienummer heb, heb ik hier maar de key van de web-pagina overgenomen. Vervolgens werden er een hele rij updates uitgevoerd. Tenslotte kwam de melding:

  De SmartSound Applicatie is niet correct geactiveerd. Neem contact op met de fabrikant.

  Blijkbaar had ik niet de key, maar de Activationkey moeten intikken. (Waarom vragen ze dan ook om een serienummer?)

  Telkens als ik nu opnieuw dit nieuwe icoontje aanklik, komt deze melding weer. 

  Is het iemand duidelijk hoe ik dat kan repareren? 

View Complete Thread
Copyright © 2012 Corel, Inc.. Terms of Use | Privacy Policy