Forums
in > Search
Welcome to Pinnacle Systems - Forums Sign in | Join | Help

Forum Richtlijnen - Lees aub!

Last post 11-07-2014, 14:45 by glus. 0 replies.
Sort Posts: Previous Next
 •  11-07-2014, 14:45 652425

  Forum Richtlijnen - Lees aub!

  Algemene forumrichtlijnen

  Dit forum is gemaakt voor Corel Pinnacle Systems-klanten en gasten die hun kennis en ideeën in deze community willen delen. Alle discussies op dit forum moeten strikt verband houden met de producten van Pinnacle Systems (met uitzondering van het gedeelte voor off-topic discussies). We hebben de volgende regels samengesteld voor een positieve en plezierige ervaring voor de community. 

  De officiële taal van dit forum is het Engels. Overige taalforums die beschikbaar zijn: Duits Frans Nederlands Italiaans Spaans  

  Behandel de gasten, gebruikers en moderators met het grootst mogelijke respect. Moderators zijn er om dit forum voor iedereen aangenaam en plezierig te houden. Ze dwingen alle regels strikt af en leggen passende sancties op aan personen die de regels overtreden.

  Voorwaarde voor het ontvangen van forummeldingen en berichten van de beheerders als lid van deze forums, is dat u te allen tijde over een geldig e-mailadres beschikt.

  Lees voordat u post! Neem even de tijd om de algemene forumonderwerpen te raadplegen: Veelgestelde vragen, Antwoorden en Studiecentrum.

  Gebruik de algemene zoekfunctie van het forum voordat u berichten post. De kans is groot dat uw vraag al eens is beantwoord in een andere discussie.

  Geen directe spamming of overduidelijke reclame. Dit forum is geen plek waarop u geld kunt verdienen via verwijzingen.

  Het is niet toegestaan om meerdere berichten tegelijk te posten. Post uw vragen eenmalig en plaats deze in het juiste forum/de juiste discussie om duplicaten te voorkomen.

  Wees geduldig. Verwacht niet onmiddellijk een antwoord op uw bericht. Niet alle gebruikers zijn altijd online beschikbaar. Wacht dus een redelijke periode op uw antwoord.

  Gebruik altijd het onderwerpveld bij het maken van een nieuwe discussie. Gebruik woorden die uw bericht omschrijven. Hiermee wordt het gemakkelijker voor gebruikers om constructieve antwoorden te geven.

  Als u geen nuttige bijdrage heeft te leveren aan een onderwerp, post dan geen commentaar. Post niet zomaar berichten om uw berichtenaantal te verhogen. Dit heeft geen enkele invloed op uw ervaring als gebruiker.

  Privéberichten, e-mails en telefonische oproepen in verband met Corel-producten die zijn gericht aan moderators en beheerders worden mogelijk genegeerd. Als u uw stem wilt laten horen, moet u een onderwerp maken of antwoorden posten in bestaande discussies met uw opmerkingen of suggesties.

  Bepaalde leden, waaronder moderators en beheerders, hebben mogelijk koppelingen naar hun persoonlijke of zakelijke website in het gedeelte met de handtekening. Gebruik deze koppelingen niet om contact met hen op te nemen over zaken die verband houden met dit webforum of hulp bij producten. Dit wordt eveneens genegeerd. Nadat beheermedewerkers op de hoogte zijn gesteld van misbruik door een lid, wordt het betreffende lid onmiddellijk verbannen.

  Wijk nooit af van het oorspronkelijke onderwerp van de discussie. Dit zorgt alleen maar voor verwarring onder andere leden/gasten.

  Aanstootgevende opmerkingen, intimidatie en scheldwoorden worden niet getolereerd. Hierdoor blijft onze moderators geen andere keuze dan uw lidmaatschap op te schorten of uw account op de lijst met verbannen accounts te plaatsen.

  Pornografische content/koppelingen zijn verboden.

  Als u een klacht heeft of een aanmerking heeft over een andere gebruiker, stuurt u een e-mail naar de forumbeheerder en geeft u gegronde redenen op. Publiceer uw klachten nooit openlijk op het forum zonder de forummoderator of -beheerder te raadplegen.

  Distribueer nooit content, warez, cracks of serienummers die uit illegale bron zijn verkregen. Koppelingen of verwijzingen naar dergelijke content zijn verboden.

  Toon respect voor onze forummoderators. Ze zijn er om de orde in onze community te bewaren.

  Suggesties voor het melden van problemen: Wees zo nauwkeurig mogelijk voor het beste resultaat. Voeg details toe over welke handelingen u uitvoerde toen het probleem optrad. Geef een overzicht van de specificaties van uw pc (CPU, grafische kaart, RAM, besturingssysteem) en/of werk uw profiel altijd bij met deze informatie. Beschrijf het bronmateriaal dat u gebruikt (video-indeling, cameramodel, enz.), welke Pinnacle-versie u gebruikt en voeg alle mogelijke details toe over relevante instellingen in Pinnacle Studio. Als u zoveel mogelijk informatie geeft, kan worden vastgesteld of er al een oplossing voor het probleem bestaat, of beschikken we over de best mogelijke uitgangspositie voor het oplossen van een nieuw probleem.

View as RSS news feed in XML
Copyright © 2012 Corel, Inc.. Terms of Use | Privacy Policy