Forums
in > Search
Welcome to Pinnacle Systems - Forums Sign in | Join | Help

Anyone tested 17 for nasty fragments in 3d clips

Last post 11-15-2013, 12:55 by jacques72. 5 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  11-02-2013, 23:59 610368

    Anyone tested 17 for nasty fragments in 3d clips

    Just wondering.

    Nasty fragments in 3d clips

    This happened after the 16.1 upgrade. (no problem in 16)

    Hope its been fixed in 17

  •  11-04-2013, 8:58 610654 in reply to 610368

    Re: Anyone tested 17 for nasty fragments in 3d clips

    I can do a test, but I need to know what you mean by nasty fragments.

    evangary

  •  11-06-2013, 16:34 611159 in reply to 610654

    Re: Anyone tested 17 for nasty fragments in 3d clips

    evangary:

    I can do a test, but I need to know what you mean by nasty fragments.

    evangary

     jacques72 uploaded a test video here..
     
     
    this only happened after we applied the 16.1 patch
  •  11-06-2013, 17:21 611164 in reply to 611159

    Re: Anyone tested 17 for nasty fragments in 3d clips

    jasm:
    evangary:

    I can do a test, but I need to know what you mean by nasty fragments.

    evangary

     jacques72 uploaded a test video here..
     
     
    this only happened after we applied the 16.1 patch
    I happen to know that jacques72 has a copy of S17, so it might be quicker to ask him....
  •  11-15-2013, 12:41 612442 in reply to 611159

    Re: Anyone tested 17 for nasty fragments in 3d clips

    Hello
    Indeed the video right there were artifacts.

    I redid tests lately and I think its artifacts have disappeared.
    I have not made ​​these new tests with the same film.

    Regards and remain at your disposal
    Jacques
  •  11-15-2013, 12:55 612444 in reply to 612442

    Re: Anyone tested 17 for nasty fragments in 3d clips

    This problem has been fixed with the latest patch in version 17
    Regards
    Jacques
View as RSS news feed in XML
Copyright © 2012 Corel, Inc.. Terms of Use | Privacy Policy